YRITYS

Sunnyone Promotion-promootiotoimisto on luotettava ja haluttu yhteistyökumppani sekä työnantaja. Yritys perustettiin huhtikuussa 2011 ja sen kotipaikka on Helsinki. Edistämme asiakkaamme liiketoimintaa, myyntiä ja rakennamme yritysimagoa. Tuotamme elämyksellisiä promootiopalveluita osaavan henkilökunnan voimin. Yrityksen jatkuvan kasvun ja kehittymisen takaavat asiakkaidemme tavoitteista sekä työntekijöidemme hyvinvoinnista huolehtiminen. Referenssit-sivulta voit lukea, mitä asiakasyrityksemme meistä kertovat!

Oma 10 vuoden työkokemukseni matkailu- ja ravitsemusalalla sekä neljän vuoden keikkatyöskentely freelancer-mallina, juontajana ja promoottorina loivat pohjan verkostolle, jonka myötä Sunnyone Promotion tänä päivänä tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista ja kokenutta henkilökuntaa ympäri Suomen. Visiomme on toimia promootiopalveluiden tarjoajana niin maalla, merellä kuin ilmassa. Syksyllä 2013 aloitimme yhteistyön Finnair Travel Retailin kanssa, jolloin käynnistimme ensimmäisen promootiokampanjan silloisessa Finnairin tax free-myymälässä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Nyt yhteistyömme lentoasemalla jatkuu eurooppalaisten asiakasyritystemme sekä World of Duty Freen kanssa. Kansainvälisyys on olennainen osa liiketoimintaamme. Promoottorimme ja konsulenttimme ovat eri kieli- ja kulttuuritaustoista, minkä ansiosta palvelemme sujuvasti myös Suomen ulkopuolelta tulevia yrityksiä ja asiakkaita. Tiedustele lisää kansainvälisestä hostess-palveluistamme täyttämällä yhteydenottolomake.

Sunnyone Promotion on kasvanut voimakkaasti kahdeksan toimintavuoden aikana, ja kasvun myötä yhtiömuoto muutettiin vuoden 2015 alusta osakeyhtiöksi. Vuonna 2018 liikevaihtomme nousi jo lähes miljoonaan euroon. Uudelle vuosikymmenelle tavoittelemme entistä vahvempaa kasvua, sillä vuoden 2020 alusta toimimme Suomen suurimman tapahtumajärjestäjä Tapaus Oy:n pääyhteistyökumppanina promootio- ja tapahtumahenkilökunnan osalta. Yhteisiin asiakkuuksiimme kuuluu muun muassa Suomen johtava panimo Sinebrychoff. On suuri kunnia saada toimia osana Tapauksen kasvavaa tiimiä, yhteisissä toimitiloissamme Espoon Otaniemessä! Omaa tiimiämme ovat mukana vahvistamassa projektikoordinaattorimme Peppi Valtonen ja Akuliina Autio.

Tulevaisuuden missiomme on olla Suomen suurimpien promootiotoimistoiden joukossa, korkeasta palvelutasosta ja toimitusvarmuudesta tinkimättä. Keskity ydinosaamiseesi ja anna promoottoriemme luoda kontakti asiakkaasi ja tuotteesi välille! Sunnyone Promotionin kautta oikeat tekijät ja tapahtumat kohtaavat.

Sanni Kaikkonen

Omistaja