YRITYS

Sunnyone Promotion-promootiotoimisto on luotettava ja haluttu yhteistyökumppani sekä työnantaja. Yritys perustettiin huhtikuussa 2011 ja sen kotipaikka on Helsinki.

 

Edistämme asiakkaamme tuotteen tai palvelun myyntiä ja rakennamme asiakasyrityksen brändiä. Tuotamme elämyksellisiä promootiopalveluita kokeneen henkilökunnan voimin. Yrityksen jatkuvan kasvun ja kehittymisen takaavat asiakkaidemme tavoitteista sekä työntekijöidemme hyvinvoinnista huolehtiminen. Referenssit-sivulta voit lukea, mitä asiakasyrityksemme meistä kertovat!

Oma 10 vuoden työkokemukseni matkailu- ja ravitsemusalalla sekä neljän vuoden keikkatyöskentely freelancer-mallina, juontajana ja promoottorina loivat pohjan verkostolle, jonka myötä Sunnyone Promotion tänä päivänä tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista promootio- ja tapahtumahenkilökuntaa ympäri Suomen. Kansainväliset asiakasyritykset luottavat henkilöstöömme niin konferensseissa ja tapahtumissa kuin Helsinki-Vantaan lentoasemallakin. Henkilöstöllämme on laaja vieraiden kielten osaaminen, minkä ansiosta palvelemme sujuvasti myös Suomen ulkopuolelta tulevia yrityksiä ja asiakkaita. 

Tiedustele lisää kansainvälisestä hosting- palvelustamme!
 

Sunnyone Promotion on kasvanut yrityksenä voimakkaasti, ja yhtiömuoto muutettiin vuoden 2015 alusta osakeyhtiöksi. Vuonna 2018 liikevaihtomme nousi jo lähes miljoonaan euroon. Uuden vuosikymmenen alusta toimimme Espoon Otaniemestä käsin Suomen suurimman tapahtumajärjestäjä Tapaus Oy:n pääyhteistyökumppanina promootio- ja tapahtumahenkilökunnan osalta. Yhteisiin asiakkuuksiimme kuuluu muun muassa Suomen johtava panimo Sinebrychoff. Omaa tiimiämme vahvistavat projektikoordinaattorimme Peppi Valtonen ja Akuliina Autio.
 

Haluamme tulevaisuudessakin olla Suomen suurimpien promootiotoimistoiden joukossa, korkeasta palvelutasosta ja toimitusvarmuudesta tinkimättä. Keskity ydinosaamiseesi ja anna promoottoriemme luoda kontakti asiakkaasi ja tuotteesi välille! Sunnyone Promotionin kautta oikeat tekijät ja tapahtumat kohtaavat.

Sanni Kaikkonen
Yrittäjä, toimitusjohtaja

SUNNYONE PROMOTION

Otakaari 5A 02150 Espoo

Y-tunnus 2660981-8

YHTEISTYÖSSÄ

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
jasenbanneri_2020_200x100_fin.png

©2020 Sunnyone Promotion Design by Ränch Markkinointi