top of page
Yrityssivu_TeamSunnyone_optimized%252520
Ylös-yrityssivu

YRITYS

Sunnyone Promotion-promootiotoimisto on luotettava ja haluttu yhteistyökumppani sekä työnantaja. Yritys perustettiin huhtikuussa 2011 ja sen kotipaikka on Helsinki.

 

Edistämme asiakkaamme tuotteen tai palvelun myyntiä ja rakennamme asiakasyrityksen brändiä. Tuotamme elämyksellisiä promootiopalveluita kokeneen henkilökunnan voimin. Yrityksen jatkuvan kasvun ja kehittymisen takaavat asiakkaidemme tavoitteista sekä työntekijöidemme hyvinvoinnista huolehtiminen. Referenssit-sivulta voit lukea, mitä asiakasyrityksemme meistä kertovat!

Oma 10 vuoden työkokemukseni matkailu- ja ravitsemusalalla sekä neljän vuoden keikkatyöskentely freelancer-mallina, juontajana ja promoottorina loivat aikanaan pohjan verkostolle, jonka myötä Sunnyone Promotion tänä päivänä tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoista promootio- ja tapahtumahenkilökuntaa ympäri Suomen. Olemme kasvaneet yrityksenä voimakkaasti, ja yhtiömuoto muutettiin vuoden 2015 alusta osakeyhtiöksi. Vuonna 2018 liikevaihtomme nousi jo lähes miljoonaan euroon. Asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme on vuosien ajan lukeutunut Suomen ykkös tapahtumatoimijoita, muun muassa ROOF Productions ja myöhemmin Tapaus Oy.

Helmikuussa 2021 verkostomme vahvistui entisestään, kun markkinointitoimisto Harva Marketing hankki vähemmistöomistuksen Sunnyone Promotionista. Harvan osaaminen digitaalisesta markkinoinnista ja virtuaalitapahtumista yhdistettynä Sunnyonen osaamiseen promootio- ja kohtaamismarkkinoinnissa mahdollistaa monipuolisen markkinointipalveluiden tarjooman. Yhteistyö tuo asiakkaillemme entistä monipuolisemmat palvelut yhdeltä luukulta. Omaa tiimiämme vahvistavat projektikoordinaattorimme Peppi Valtonen ja Akuliina Autio.

Haluamme tulevaisuudessakin olla Suomen suurimpien promootiotoimistoiden joukossa, korkeasta palvelutasosta ja toimitusvarmuudesta tinkimättä. Keskity ydinosaamiseesi ja anna promoottoriemme luoda kontakti asiakkaasi ja tuotteesi välille! Sunnyone Promotionin kautta oikeat tekijät ja tapahtumat kohtaavat.

Sanni Kaikkonen
Yrittäjä, toimitusjohtaja

harvaxsunnyone.jpg
bottom of page