PALVELUT

Sunnyone Promotionin listoilla työskentelee yli 130 promoottoria. Promoottorimme ovat täysi-ikäisiä naisia ja miehiä, jotka työskentelevät promootioissa, myynninedistämistehtävissä, tapahtumissa, messuilla, edustustehtävissä sekä yksityistilaisuuksissa VIP-emäntinä. Kauttamme voi varata myös kielitaitoiset juontajat tai esiintyjät kaikenkokoisiin tilaisuuksiin.
Rekrytoimme jatkuvasti uusia kykyjä kasvavaan tiimiimme, ja reagoimme asiakkaiden tiedusteluihin nopeallakin aikataululla. Promoottorimme työskentelevät ympäri Suomen. Meillä on henkilökuntaa kaikissa suurimmissa kaupungeissa ja monissa pienemmissä ympäryskunnissa: Pk-seutu (Helsinki, Espoo, Vantaa), Turku, Pori, Vaasa, Seinäjoki, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Joensuu, Lappeenranta, Jyväskylä ja Tampere.

Promootiokampanjan suunnitteluvaiheessa määritämme yhteistyössä asiakkaan kanssa promootion sisällön ja tavoitteet. Promoottorien valintaan vaikuttavat ennen kaikkea asiakkaan toiveet sekä markkinoitava tuote, promootiokampanjan kohderyhmä, ajankohta ja muut tapauskohtaiset tekijät. Asiakas saa yrityksen imagoa vastaavan promoottorin, jolla on parhaat edellytykset täyttää tai jopa ylittää promootion tavoitteet.

Jälkiseuranta ja promootiokampanjan tulosten raportointi kuvien kera ovat olennainen osa palveluamme.