top of page
Palvelut_pääkuva.jpg
Ylös-palvelut

AUTAMME MONIPUOLISESTI JA TYÖLLISTÄMME MONIA

Sunnyone Promotion on pitkään toiminut promootiotoimisto ja henkilöstösyhtiö. Autamme asiakkaitamme myös erilaisten tapahtumien ja promootioiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Yhteistyössä osaomistajamme Harva Marketingin kanssa, pystymme auttamaan asiakkaitamme yhä monipuolisemmissa tarpeissa online-promootioista digitaalisessa ympäristössä toteutettaviin tapahtumiin.

 

Olemme luotettava työnantaja ja listoillamme työskentelee yli 600 promoottoria. Välitämme henkilöstöä koko Suomeen kattaen: pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa), Lahti, Tampere, Turku, Pori, Vaasa, Seinäjoki, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Joensuu, Lappeenranta ja Jyväskylä. Toimimme usean vuoden kokemuksella myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla tarjoten asiakkaillemme vakituisia ja osa-aikaisia työntekijöitä kosmetiikkamyyntiin ja -esittelyyn. 

 

Autamme teidät onnistumaan promootioissa ja tapahtumissa. Yhteistyön aloitusvaiheessa keskustelemme tavoitteet, toimintatavat ja hinnoitteluperiaatteet. Suunnitteluvaiheessa määritämme yhteisen projektimme tarkennetun sisällön ja tavoitteet. Mittaamme ja raportoimme kaikki kohtaamisemme kirjallisesti, minkä ansiosta tekemistä on mahdollista parantaa ja kehittää yhdessä. Raporttimme ovat kuvallisia ja ne toimitetaan seuraavana arkipäivänä, jossei toisin yhdessä päätetä.

 

Meiltä saat myös kuvaajat ja videokuvaajat promootioihin ja tapahtumiin, minkä lisäksi voimme auttaa myös promootioiden ennakko- ja jälkimarkkinoinnissa. Lisäksi toimitamme mainoskuvauspalvelua, mainoskuvamalleja ja hosteja. 

bottom of page