PALVELUT

Sunnyone Promotionin listoilla työskentelee yli 300 promoottoria. Välitämme henkilöstöä paikallisesti koko Suomessa: mm. pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa), Lahti, Tampere, Turku, Pori, Vaasa, Seinäjoki, Oulu, Rovaniemi, Kuopio, Joensuu, Lappeenranta ja Jyväskylä. Toimimme usean vuoden kokemuksella myös Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Yrityksen kotipaikka on Helsinki ja toimistomme sijaitsee Espoossa.

 

Yhteistyön suunnitteluvaiheessa määritämme asiakkaan kanssa promootion sisällön ja tavoitteet. Promoottorien valintaan vaikuttavat markkinoitava tuote tai palvelu, promootion kohderyhmä, ajankohta ja saatavuus sekä vaadittava osaaminen ja kokemustaso. Asiakas saa brändi-imagoaan vastaavan promoottorin, jolla on parhaat edellytykset täyttää tai jopa ylittää asetetut tavoitteet. Ehdotamme sopivia henkilöitä, ja lopullisen valinnan tekee asiakas.

 

Raportoimme tulokset ja palautteet kirjallisesti kuvien kera tapahtumaa seuraavana arkipäivänä. Lisäpalveluna voimme tarjota ammattikuvaajan dokumentoimaan promootion kuvina tai videolle. Messuille tarjoamme oheisratkaisuna sähköistä liidienkeruutyökalua, kysy lisää!

SUNNYONE PROMOTION

Otakaari 5A 02150 Espoo

Y-tunnus 2660981-8

YHTEISTYÖSSÄ

SEURAA MEITÄ

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
jasenbanneri_2020_200x100_fin.png

©2021 Sunnyone Promotion Design by Ränch Markkinointi