top of page
Ylös-mainoskuvaukset

MAINOSKUVAUKSET OVAT TUOTTAVA INVESTOINTI BRÄNDIISI

Kuvat ja videot kertovat tunnetusti enemmän kuin sanat. Vuodesta toiseen käytettävät vanhat kuvat tai iänikuiset, kiiltokuvamaiset kuvapankkikuvat eivät valitettavasti luo yrityksestä tai sen tuotteista ja palveluista parasta mahdollista mielikuvaa. Useat asiakkaamme ovat todenneet, että laadukkaat, ammattitaitoisesti toteutetut kuvat ovat olleet erittäin tuloksellinen markkinointi-investointi. 


Kuvauksien järjestäminen tarkoittaa yksinkertaisimmillaan sitä, että meiltä tulee kuvaaja sovittuna aikana teidän tiloihinne tai vaikkapa referenssikohteeseenne kuvaamaan. Kuvaajan lisäksi ohjeistamme työntekijänne, jos heidän on tarkoitus näkyä kuvissa. 
Mainoskuvauksiin saatetaan tarvita myös malleja, maskeeraaja/meikkaaja/kampaaja sekä stailisti. Kuvauslokaatio voi olla mitä tahansa studiosta stadioniin. Me toteutamme kansainvälisen tason mainoskuvaukset yrityksellesi avaimet käteen-periaatteella, budjettiisi sopien. Kumppaniverkostostamme löytyy Suomen ykkösrivin ammattilaisia, mutta myös budjettiystävällisiä nousevia osaajia. 

Mallin täytyy olla kohderyhmälle samaistuttava


Jos kuvassa on henkilö, katse kiinnittyy automaattisesti häneen. Valitettavasti kuvapankeista on vaikea löytää kuvia, joissa esiintyvät ihmiset olisivat luonnollisia ja pukeutumisensa, käytöksensä ja olemuksensa puolesta samaistuttavia pohjoismaiselle kohderyhmälle. Ammattitaitoisesti järjestettyjen mainoskuvausten myötä saat markkinointisi käyttöön kuvat, jotka ovat juuri sinun yrityksesi palveluille ja tuotteille tehtyjä. 


Mallivalinta on tärkeä osa kuvausjärjestelyjä ja lopputuloksen kannalta yksi merkittävimpiä asioita. Mietitään yhdessä, minkä näköiset ja -oloiset ihmiset välittävät parhaiten toivotun viestin. Verkostoistamme löytyy runsaasti erinäköisiä ihmisiä niin kokeneista malleista takuuaitoihin ensikertalaisiin. 


Persoonalliset ja monipuoliset mallimme ovat esiintyneet mm. Viking Linen, vakuutusyhtiö Elon ja Sector Alarmin mainoskuvauksissa. Anna meidän etsiä juuri sinun brändillesi sopiva kasvo.
 

Case: Kuvaukset Turun saaristossa ranskalaiselle veneiden suurvalmistajalle
 

Kesällä 2020 palveluumme luotti ranskalainen veneiden suurvalmistaja Jeanneau, jolle toteutimme uutuusveneen Merry Fisher 695 Marlin video- ja still-kuvaukset pohjoisissa olosuhteissa. Kuvaukset toteutettiin Turun saaristossa neljän hengen tiimin voimin. Yhteistyö venetehtaan ja Suomen maahantuojan Nautical Partnersin kanssa jatkuu vuosittain Suomen eri venenäyttelyissä, joissa Sunnyone-esittelijät takaavat VIP-asiakaskokemuksen. 

Kysy lisää palvelustamme tai jätä tarjouspyyntö:

Sanni Kaikkonen,
puh. +358 40 716 1441, 
sanni.kaikkonen@sunnyone.fi

sunnyone-brändikuvaukset.jpg
sunnyone-mallikuvaukset.jpg
bottom of page