top of page
Ylös-host

HOSTIT JA TAPAHTUMAHENKILÖSTÖ TAKAAVAT KÄVIJÖIDEN VIIHTYVYYDEN

Tapahtumat ovat yksi vaikuttavimmista markkinointikeinoista. Tapahtumakävijöitä ei kuitenkaan voi eikä kannata jättää harhailemaan tapahtumassa oman onnensa nojassa. Positiivisella tavalla mielenpainuva tapahtumaelämys syntyy, kun kävijä tuntee olevansa hyvissä käsissä ja kokee itsensä tärkeäksi vieraaksi. Tämän kokemuksen varmistaa ammattitaitoinen tapahtumahenkilöstö. 
 

Tapahtuma-ammattilaiset eli hostit ovat tapahtumien ammattilaisia. Host-tiimi varmistaa tapahtumasi sujuvuuden aina vieraiden saapumisesta ja rekisteröinnistä kotiinlähtöön saakka. Meiltä saat myös sanavalmiit bussiemännät ja -isännät, jotka kertovat vieraille tarpeellisen informaation ja takaavat hauskan matkan, vaikka jatkopaikkaan asti.


Host-tiimimme jäsenillä on minimissään 3-5 vuoden kokemus työskentelystä yritystapahtumissa, yksityistilaisuuksissa, kokouksissa ja konferensseissa. Sujuva englanninkielen taito on minimivaatimus tiimiin pääsemiselle. Kansainvälisiin tapahtumiin välitämme myös muiden kielten taitajia – hosteistamme löytyy esimerkiksi kiinan ja venäjän kielen osaajia. 

 

Hostit ja tapahtumatyöntekijät varmistavat tapahtumasi sujuvuuden alusta loppuun


Jo 10 vuoden ajan Sunnyonen host-tiimiläiset ovat varmistaneet useiden kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme pienten sekä suurten tapahtumien sujuvuuden. Belgialainen ICF Next-kongressitoimisto on hyödyntänyt tapahtumatiimiämme Suomessa useita kertoja eri tapahtumissaan. EEN (Enterprise Europe Network)-konferenssissa Finlandia-talolla vuonna 2019 yli kymmenhenkinen host-tiimimme huolehti satojen kansainvälisten vieraiden vastaanottamisesta, rekisteröinnistä, kulkuoikeuksien tarkistuksesta, ohjauksesta, valokuvauspisteen toiminnasta sekä mikrofonien kuljettamisesta ohjelmien Q&A-osioiden aikana eri konferenssisaleissa. Tapahtuma kesti kolme päivää ja bisnesvieraita saapui Helsinkiin yli 60 eri maasta. ICF Next kiitti tiimiämme upeasta työstä ja ammattimaisuudesta!


Host tuo paljon lisäarvoa myös etätapahtumiin, joissa host pitää huolta vieraistasi virtuaalisessa ympäristössä, kuten Teamsissa. Host voi esimerkiksi vetää keskustelua, etätehtäviä tai -pelejä yrityksen juhlissa, jotta yrityksen oma henkilöstö voi keskittyä nauttimaan ohjelmasta. Helppoa, hauskaa ja turvallista!

 


 

bottom of page